Treningslederkurs Langrenn

Sett av en fredags ettermiddag i november og en lørdag i januar og bli sertifisert langrennstrener for TRY Langrenn!

TRY arrangerer som tidligere år «Treningsleder-kurs» i Langrenn i samarbeid med Oslo Skikrets.

Kurset er åpent for alle som har lyst til å bidra på treningene i TRY langrenn, enten du er forelder og/eller tidligere aktiv på ski. Ingen suverene ferdigheter eller spesialkunnskap om ski kreves, bortsett fra at du vil bidra inn for å gi barna allsidige og gode skiferdigheter under mottoet: "Flest mulig, lengst mulig".

For deg som ønsker å være gruppeansvarlig eller lede treningene for ditt barns årskull i TRY er det et sterkt ønske om at du tar dette kurset. Kurset vil gi deg mye i form av koordinering og gjennomføring av den leks-betonte treningen med barna, samt innsikt i det å ta trener-rollen, ikke bare være far/mor eller en aktiv selv.

Fra «Treningsleder», kan du gå videre som «Trener I» og «Trener II» om du ønsker det.

Kursets barmarksdel avholdes fredag 3.november (kl.16.30 -ca 21.30) i Holmenkollen.

Skidelen, lørdag den 13.januar (kl.10- ca.15)

Se vedlagt innbydelse for nærmere info: Invitasjon Treningslederkurs Langrenn

Håper at mange både nye TRYere, men også de som har vært med noen år, får lyst til og ser nytten av dette kurset. Påmelding på e-post til undertegnede.

Karine Fluge Ulleberg (karine-u@online.no)

Utviklingsansvarlig TRY Langrenn