Kick-off for Try Alpin 2017!

Try Alpin inviterer til samling på Norefjell helgen 17. til 19. november!

Kick-off for TRY Alpin 2017

Try Alpin inviterer til samling på Norefjell helgen 17. ? 19. november.

Norefjell Ski og Spa som er kåret til Norges beste ski hotell har gitt oss gode priser på overnatting, og Norefjell skisenter gir alle barn rabaterte «rennkort».

Norefjell regner med å ha åpnet denne helgen, men været vet man aldri med. Om det ikke skulle være snø på Norefjell denne helgen kjører vi alternativt Kick-off i Oslo, beslutning blir tatt den 10.november. Det vil ikke forekomme noen kostnader ved avlysning.

Dette er et flott anlegg med mange fasiliteter som Klatrevegg, buldre-rom, SPA, svømmehall, trenings rom, smøre-rom etc.

Try Alpint stiller med og betaler for trenere denne helgen

Foreløpig plan (forbehold om endringer).

Fredag

Innsjekk på hotellet og en tur i svømmebassenget for de som ankommer tidlig. Mat lages i leilighetene i felleskap.

Oppmøte kl 10:00 ved Nedre Bøseter. Skikjøring med trenere fra Try Alpin

Kl. 12:30 har vi felles lunsj på pizzeria på hotellet.

Etter lunsj blir det skikjøring frem til heisene stenger.

På ettermiddagen forsøker vi å få til noe sosialt, og muligens et preppe/kantslipingskurs for de voksne.

Vi lager mat i leilighetene.

Søndag

Oppmøte kl 10:00 ved Nedre Bøseter. Skikjøring med trenere fra Try Alpin

Kl. 12:30 har vi felles lunsj på pizzeria på hotellet.

Etter lunsj blir det skikjøring frem til kl 14:00

Vi er i samtaler med skisenteret om mulighetene for å sette en kort løype. Dette vil vi vurderer utifra føreforhold og kapasitet i anlegget. Endelig program blir formidlet senere.

Dette er en unik mulighet til å komme i gang med skisesongen og få tidlig snø under skiene. Erfaring tilsier at barna drar nytte av slike helger gjennom hele sesongen, også det sosiale.

Vi har fått gode rabatter på skikort og overnatting

Pris skikort

Barn 0 til 6 år gratis

Ungdom 7 til 17 år NOK 220,- per dag

Pris per person i 8 sengs leilighet NOK 625,- for begge netter. (NOK 4990,- fredag - søndag).

Pris per person i 4 sengs leilighet NOK 750,- for begge netter. (NOK 2990,- fredag - søndag)

Alle leiligheter har kjøkken og stue. Prisen inkluderer utvask og inngang til trenings og badeanlegget (Ikke inngang til SPA). Sengetøy medbringes, eller kan leies på hotellet.

Vi legger opp til enkel mat som eksempelvis taco, spagetti bolognese osv.

Påmelding sendes til Kåre Thommessen (kare.thommessen@gmail.com) så snart som mulig, senest innen 3. november 2017. Vennligst spesifiser hvor mange som kommer og navn og alder på barna, samt hva slags type leilighet dere ønsker. Før også på antall voksne som skal ha todagers kort, da vi får rabatt på dette.

Følg oss på Facebook