Toughest, lørdag 2. september!!!

Dugnaden for TRY DU bare må være med på! Toughest er den desidert mest lønnsomme dugnaden TRY er med på hvert år. Overskuddet fordeles på de fem utvalgene (idrettene) i klubben og nytt i år er at du selv kan velge hvilket utvalg som skal få ditt bidrag! Meld deg på, eller av, klikk på Les Mer .. der finner du påmeldingen.

Her er linken til påmelding;

Når arrangementet er gjennomført og vi da har full oversikt over hvem fra TRY som var tilstede på dugnaden, kan vi fordele dugnadsinnsatsen på utvalgene ved å;

Gi hel vakt lørdag 2 poeng, halv vakt lørdag 1 poeng, fredagsvakt 0,75 poeng. Dersom du velger flere utvalg blir poengene dine delt likt mellom utvalgene. En hel lørdagsvakt fordelt på 3 utvalg, gir 0,667 poeng til hvert utvalg. Dermed vil vi ha en total poengfordeling til hvert utvalg. Når det er klart hvor mye penger i kassen dugnaden gir TRY er poengfordelingen pr utvalg basis for fordeling av pengene mellom utvalgene.

Det er et par funksjoner under Toughest som innebærer en god del arbeid før, under og etter arrangementet. De som tar på seg ansvaret for disse funksjonene vil kunne gi langt flere poeng til sitt eller sine utvalg. De som hadde disse funksjonene i fjor vil blir spurt først.

Mvh, Finn, mobil 90179828

Følg oss på Facebook