Ungdomsbirken 2017

En stor gjeng fra Try2004 var med på Ungdomsbirken. Takk for en flott tur alle sammen!

I alt 10 løpere og støtteapparatet reiste oppover fra Oslo lørdag formiddag. Etter å ha hentet startnummer og supplert litt på utstyrsfronten i Håkons hall på Lillehammer, dro vi opp til Sjusjøen. Her var det fantastisk vær og flotte skiforhold.

Vi gikk gjennom første del av løypa og testet de første utforkjøringene.

Deretter dro vi ned til Mesnalia, som ligger ca. 10 minutters kjøring nedover mot Lillehammer. Det ble en hyggelig og sosial samling, med mye tid til lek inne og ute. Kl. 21.30 slukket vi lyset, men det var nok ikke alle som fikk sove med en gang.

Søndag var det tidlig opp, og i åtte-tiden var vi oppe på skistadion. Været hadde slått om. Nå var det nysnø, grått og høy luftfuktighet. Smørerne beholdt roen likevel.

Gutta var tidlig klare inne i startområdet. Jentene tok det litt mer med ro.

Alle våre kom fint ut fra start, uten uhell. I gutta ble det meget tett mellom Henrik og Nicoal om hvem som skulle bli beste Try-løper. Henrik trakk det lengste strået. Det var god fremgang både plasseringsmessig og tidsmessig for mange. Mikkel debuterte i år og fullførte i fin stil.

I jenteklassen var våre tre løpere med langt fremme. Guro kjempet lenge om en plass på pallen, men ble til slutt nr. 11. Også det var betydelig fremgang fra i fjor.

Vi gleder oss allerede til neste år og håper alle blir med igjen da!

Følg oss på Facebook