IL TRY

RELATERTE NYHETER
Gratulerer med ny hjemmeside
Bruk av webside
Alle medlemmer i TRY har en egen bruker med passord til vår webløsning. Her finner du en enkel oversikt over ditt ansvar og hvordan du gjør det.
  • Alle medlemmer i TRY har en bruker med passord til vår hjemmeside
  • Alle skal kun ha én bruker; hvis det er gjort feil eller du har registrert deg som medlem flere ganger så vil du være oppført som flere medlemmer og dermed motta medlemsfaktura for hver registrering. Hvis kontaktinformasjonen varierer mellom brukerne dine så vil du kunne gå glipp av viktig informasjon. Du kan få en oversikt over alle brukere som er knyttet opp til en emailadresse ved å gå på innloggingssiden og benytte «glemt passord»-funksjonaliteten. Er du registrert flere ganger, send en mail til medlem@il-try.no med informasjon om hvilken bruker som inneholder korrekt informasjon.
  • Som medlem er det ditt ansvar å vedlikeholde kontaktinformasjon i webløsningen. Alle trenere og klubbledere skal bruke websiden til å sende ut informasjon på mail, sms og evt. brev. Det sikrer at alle får all relevant informasjon.

Hvordan

INNLOGGING

1. Gå på hjemmeside, www.il-try.no
  2. «Logg Inn»
  3. Mangler du bruker/passord, klikk «Glemt eller mangler passord?»

Alle medlemmer i TRY har en bruker på vår webløsning.

Ingen skal ha mer enn én bruker. Hvis du har mer enn én så er det skjedd ved en feil.

Husker du ikke bruker eller passord? Du kan få tilsendt alle brukere som er knyttet opp mot en mailadresse. For å sjekke om du eller ditt barn kan være registrert som flere medlemmer, legg inn alle mailadressene du tror du kan ha registrert på brukeren.

Webløsningen er rollebasert. Normalt vil et medlem ha rollene «Registrert bruker» (der administrerer du brukeren din) og «Spiller» (der får man opp informasjon knyttet til deg som utøver).

Når du logger inn så vil du automatisk få rollen du hadde sist gang du var pålogget.

OPPDATER KONTAKTINFORMASJON

2. Min side => Velg Rolle => Registrert bruker
  3. Min side => Personalia
  4. Oppdater informasjon
  5. Lagre

Det er ditt ansvar som medlem å holde kontaktinformasjon oppdatert. Da sikrer du at du får all informasjon som sendes ut fra trenere og ledere, enten det er på sms, mail eller brev.

Trenere og ledere skal benytte webløsningen da det er med på å sikre at alle finner

PÅMELDING

2. Min side => Velg Rolle => Registrert bruker
  3. Velg aktuelt arrangement i listen som kommer opp.
  4. Fullfør påmelding

Webløsningen har en funksjon for å kunne lage «arrangementer» (dugnader, cuper, treningsavgift osv), invitere deltakere, ta imot og håndtere påmeldinger, ta betalt, sende ut meldinger til påmeldte / ikke-påmeldte osv.

Arrangementene kan lages av en trener for et lag, av og for én eller flere idretter eller for hele klubben.

Påmelding til disse arrangementene skjer enten via utsendt mail eller ved å logge seg på webløsningen.

Merk at for arrangementer som krever betaling så bør man bruke en PC/Mac og ikke smarttelefon eller nettbrett da disse ofte ikke støtter nødvendig betalingsteknologi.

SJEKK OM DU ER LAGT INN PÅ RETT LAG/GRUPPE

2. Min side => Velg Rolle => Spiller
  3. Se liste over lag/grupper du tilhører

Virker det som om du ikke mottar informasjon du burde motta, f.eks. fra en langrennstrener? Sjekk om du ligger inne på rett lag.

Idrettslaget TRY
Postboks 118, 0712 OSLO