IL TRY

Bli medlem

Bli medlem i IL TRY og skap idrettsglede i ditt nærmiljø. Alle aktiviteter i IL TRY krever at du er medlem. Medlemskapet følger kalenderåret og koster kr 200,- per person både for støttemedlem og aktive. Følg anvisning under avhengig av type medlemskap du ønsker:

Aktive medlemmer i idretter: Innmelding av aktive medlemmer som skal delta på treningsaktiviteter gjøres via innholdsmeny "påmelding" pr idrett. Se meny "våre idretter" for link til idrettene.

Støttemedlemskap: Fyll inn skjema i linken her. Medlemskontingent for første års medlemskap betales via kort direkte etter registrering, og deretter faktureres den via egen giro som mottas via mail, SMS eller brev hvert år. Du vil få en bekreftelse på e-post fra klubben når registrering/betaling er gjennomført som også inneholder brukernavn og passord til vår hjemmeside for oppdatering av egen profil.

Utmelding: Medlemmet plikter selv å aktivt gi beskjed skriftlig for å foreta en gyldig utmelding. Beskjed om utmelding sendes i e-post til medlem@il-try.no. Du vil få en bekreftelse i e-post når utmelding er OK (etter sjekk av eventuelle utestående fakturaer).

Idrettslaget TRY
Postboks 118, 0712 OSLO